Privatläkare - All information om Privatläkare

Bra privatläkare i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 10 privatläkare eller privatkliniker på 6 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Blekinge är i:

Karlskrona

Ronneby

Nättraby

Olofström

Karlshamn

Trensum

Hitta privatläkaren i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 30 privatläkare eller privatkliniker på 15 orter. I Bohuslän är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Uddevalla

Kungälv

Stenungsund

Hönö

Torslanda

Hunnebostrand

Bra privatläkare i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 21 privatläkare eller privatkliniker på 12 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Dalarna är i:

Falun

Borlänge

Leksand

Avesta

Bjursås

Djurås

Hitta privatläkaren i Dalsland

Det finns 2 företag i Dalsland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Dalsland är i:

Bengtsfors

Åmål

Hitta privatläkaren i Gotland

Det finns 5 företag i Gotland som håller på med privatläkare. I Gotland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Visby

Romakloster

Hitta privatläkaren i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 11 privatläkare eller privatkliniker på 4 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Gästrikland är i:

Gävle

Sandviken

Hedesunda

Bergby

Hitta privatläkaren i Halland

Det finns 38 företag i Halland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Halland är i:

Falkenberg

Halmstad

Varberg

Laholm

Kungsbacka

Kullavik

Bra privatläkare i Hälsingland

Det finns 8 företag i Hälsingland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Hälsingland är i:

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Alfta

Bästa privatläkare i Herjeådalen

Det finns bara en läkarklinik i Härjedalen. Det kan finnas fler läkarmottagningar i Härjedalen som kan erbjuda privatläkare men de finns inte listade här.

Sveg

Hitta privatläkaren i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 12 privatläkare eller privatkliniker på 8 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Jämtland är i:

Östersund

Frösön

Lit

Oviken

Stugun

Sveg

Bra privatläkare i Lappland

Det finns 7 företag i Lappland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Lappland är i:

Lycksele

Arvidsjaur

Gällivare

Kiruna

Arjeplog

Tärnaby

Bra privatläkare i Medelpad

Det finns 9 företag i Medelpad som håller på med privatläkare. I Medelpad är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Sundsvall

Fränsta

Kvissleby

Ankarsvik

Sörberge

Söråker

Hitta privatläkaren i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 23 privatläkare eller privatkliniker på 12 orter. I Norrbotten är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Luleå

Kalix

Gällivare

Piteå

Hortlax

Gammelstad

Hitta privatläkaren i Närke

Det finns 21 företag i Närke som håller på med privatläkare. I Närke är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Örebro

Nora

Fjugesta

Frövi

Karlskoga

Kumla

Bra privatläkare i Skåne

I Skåne finns det totalt 110 privatläkare eller privatkliniker på 39 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Skåne är i:

Malmö

Lund

Helsingborg

Kristianstad

Limhamn

Ängelholm

Hitta privatläkaren i Småland

Det finns 64 företag i Småland som håller på med privatläkare. I Småland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Jönköping

Kalmar

Nässjö

Växjö

Eksjö

Oskarshamn

Hitta privatläkaren i Södermanland

Det finns 24 företag i Södermanland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Södermanland är i:

Nyköping

Katrineholm

Eskilstuna

Strängnäs

Gnesta

Flen

Bra privatläkare i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 161 privatläkare eller privatkliniker på 48 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Stockholms län är i:

Stockholm

Bromma

Lidingö

Solna

Nacka

Vällingby

Bra privatläkare i Uppland

I Uppland finns det totalt 32 privatläkare eller privatkliniker på 9 orter. I Uppland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Uppsala

Enköping

Knivsta

Bålsta

Knutby

LännaHitta privatläkaren i Värmland

Det finns 24 företag i Värmland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Värmland är i:

Karlstad

Hammarö

Arvika

Torsby

Östra Ämtervik

Grums

Hitta privatläkaren i Västerbotten

Det finns 24 företag i Västerbotten som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Västerbotten är i:

Umeå

Skellefteå

Bjurholm

Lycksele

Lövånger

Norsjö

Bra privatläkare i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 105 privatläkare eller privatkliniker på 37 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Västergötland är i:

Göteborg

Borås

Skövde

Trollhättan

Falköping

Lidköping

Bra privatläkare i Västmanland

Det finns 15 företag i Västmanland som håller på med privatläkare. I Västmanland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Västerås

Köping

Arboga

Sala

Surahammar

Virsbo

Bra privatläkare i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 14 privatläkare eller privatkliniker på 7 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Ångermanland är i:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bjurholm

Domsjö

Älandsbro

Bra privatläkare i Öland

I Öland finns det totalt 5 privatläkare eller privatkliniker på 3 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Öland är i:

Borgholm

Löttorp

Färjestaden

Hitta privatläkaren i Östergötland

Det finns 23 företag i Östergötland som håller på med privatläkare. I Östergötland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Linköping

Norrköping

Ljungsbro

Mjölby

Motala

Finspång