Privatläkare - All information om PrivatläkareHitta privatläkaren i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 10 privatläkare eller privatkliniker på 6 orter. I Blekinge är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Karlskrona

Ronneby

Nättraby

Hitta privatläkaren i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 30 privatläkare eller privatkliniker på 15 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Bohuslän är i:

Uddevalla

Kungälv

Stenungsund

Bra privatläkare i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 21 privatläkare eller privatkliniker på 12 orter. I Dalarna är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Falun

Borlänge

Leksand

Hitta privatläkaren i Dalsland

Det finns 2 företag i Dalsland som håller på med privatläkare. I Dalsland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Bengtsfors

Åmål

Hitta privatläkaren i Gotland

Det finns 5 företag i Gotland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Gotland är i:

Visby

Romakloster

Hitta privatläkaren i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 11 privatläkare eller privatkliniker på 4 orter. I Gästrikland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Gävle

Sandviken

Hedesunda

Hitta privatläkaren i Halland

Det finns 38 företag i Halland som håller på med privatläkare. I Halland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Falkenberg

Halmstad

Varberg

Bra privatläkare i Hälsingland

Det finns 8 företag i Hälsingland som håller på med privatläkare. I Hälsingland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Bästa privatläkare i Herjeådalen

Det finns bara en läkarklinik i Härjedalen. Det kan finnas fler läkarmottagningar i Härjedalen som kan erbjuda privatläkare men de finns inte listade här.

Sveg

Hitta privatläkaren i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 12 privatläkare eller privatkliniker på 8 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Jämtland är i:

Östersund

Frösön

Lit

Bra privatläkare i Lappland

Det finns 7 företag i Lappland som håller på med privatläkare. I Lappland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Lycksele

Arvidsjaur

Gällivare

Hitta privatläkaren i Medelpad

Det finns 9 företag i Medelpad som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Medelpad är i:

Sundsvall

Fränsta

KvisslebyHitta privatläkaren i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 23 privatläkare eller privatkliniker på 12 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Norrbotten är i:

Luleå

Kalix

Gällivare

Bra privatläkare i Närke

Det finns 21 företag i Närke som håller på med privatläkare. I Närke är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Örebro

Nora

Fjugesta

Hitta privatläkaren i Skåne

I Skåne finns det totalt 110 privatläkare eller privatkliniker på 39 orter. I Skåne är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Malmö

Lund

Helsingborg

Bra privatläkare i Småland

Det finns 64 företag i Småland som håller på med privatläkare. I Småland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Jönköping

Kalmar

Nässjö

Hitta privatläkaren i Södermanland

Det finns 24 företag i Södermanland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Södermanland är i:

Nyköping

Katrineholm

Eskilstuna

Hitta privatläkaren i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 161 privatläkare eller privatkliniker på 48 orter. I Stockholms län är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Stockholm

Bromma

Lidingö

Hitta privatläkaren i Uppland

I Uppland finns det totalt 32 privatläkare eller privatkliniker på 9 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Uppland är i:

Uppsala

Enköping

Knivsta

Hitta privatläkaren i Värmland

Det finns 24 företag i Värmland som håller på med privatläkare. I Värmland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Karlstad

Hammarö

Arvika

Hitta privatläkaren i Västerbotten

Det finns 24 företag i Västerbotten som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Västerbotten är i:

Umeå

Skellefteå

Bjurholm

Bra privatläkare i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 105 privatläkare eller privatkliniker på 37 orter. I Västergötland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Göteborg

Borås

Skövde

Bra privatläkare i Västmanland

Det finns 15 företag i Västmanland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Västmanland är i:

Västerås

Köping

Arboga

Hitta privatläkaren i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 14 privatläkare eller privatkliniker på 7 orter. I Ångermanland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Hitta privatläkaren i Öland

I Öland finns det totalt 5 privatläkare eller privatkliniker på 3 orter. I Öland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Borgholm

Löttorp

Färjestaden

Bra privatläkare i Östergötland

Det finns 23 företag i Östergötland som håller på med privatläkare. I Östergötland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Linköping

Norrköping

Ljungsbro