Privatläkare - All information om Privatläkare











Bra privatläkare i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 10 privatläkare eller privatkliniker på 6 orter. I Blekinge är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Karlskrona

Ronneby

Nättraby

Olofström

Karlshamn

Bra privatläkare i Bohuslän

Det finns 30 företag i Bohuslän som håller på med privatläkare. I Bohuslän är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Uddevalla

Kungälv

Stenungsund

Hönö

Torslanda

Hitta privatläkaren i Dalarna

Det finns 22 företag i Dalarna som håller på med privatläkare. I Dalarna är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Falun

Leksand

Borlänge

Avesta

Bjursås

Hitta privatläkaren i Dalsland

Det finns 2 företag i Dalsland som håller på med privatläkare. I Dalsland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Bengtsfors

Åmål

Bra privatläkare i Gotland

Det finns 5 företag i Gotland som håller på med privatläkare. I Gotland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Visby

Romakloster

Hitta privatläkaren i Gästrikland

Det finns 11 företag i Gästrikland som håller på med privatläkare. I Gästrikland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Gävle

Sandviken

Hedesunda

Bergby

Hitta privatläkaren i Halland

Det finns 38 företag i Halland som håller på med privatläkare. I Halland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Falkenberg

Halmstad

Varberg

Laholm

Kungsbacka

Bra privatläkare i Hälsingland

Det finns 8 företag i Hälsingland som håller på med privatläkare. I Hälsingland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Alfta

Bästa privatläkare i Härjedalen

Det finns bara en läkarklinik i Härjedalen. Det kan finnas fler läkarmottagningar i Härjedalen som kan erbjuda privatläkare men de finns inte listade här.

Sveg

Bra privatläkare i Jämtland

Det finns 12 företag i Jämtland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Jämtland är i:

Östersund

Frösön

Lit

Oviken

Stugun

Bra privatläkare i Lappland

Det finns 7 företag i Lappland som håller på med privatläkare. I Lappland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Lycksele

Arvidsjaur

Gällivare

Kiruna

Arjeplog

Hitta privatläkaren i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 9 privatläkare eller privatkliniker på 7 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Medelpad är i:

Sundsvall

Fränsta

Kvissleby

Ankarsvik

Sörberge

Hitta privatläkaren i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 23 privatläkare eller privatkliniker på 12 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Norrbotten är i:

Luleå

Kalix

Gällivare

Piteå

Hortlax

Hitta privatläkaren i Närke

I Närke finns det totalt 21 privatläkare eller privatkliniker på 10 orter. I Närke är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Örebro

Nora

Fjugesta

Frövi

Karlskoga

Bra privatläkare i Skåne

Det finns 110 företag i Skåne som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Skåne är i:

Malmö

Lund

Helsingborg

Kristianstad

Limhamn

Bra privatläkare i Småland

Det finns 64 företag i Småland som håller på med privatläkare. I Småland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Jönköping

Kalmar

Nässjö

Växjö

Eksjö

Hitta privatläkaren i Södermanland

Det finns 24 företag i Södermanland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Södermanland är i:

Nyköping

Katrineholm

Eskilstuna

Strängnäs

Gnesta

Bra privatläkare i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 161 privatläkare eller privatkliniker på 48 orter. I Stockholms län är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Stockholm

Bromma

Lidingö

Solna

Nacka

Bra privatläkare i Uppland

Det finns 32 företag i Uppland som håller på med privatläkare. I Uppland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Uppsala

Enköping

Knivsta

Bålsta

Knutby

Bra privatläkare i Värmland

I Värmland finns det totalt 24 privatläkare eller privatkliniker på 15 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Värmland är i:

Karlstad

Hammarö

Arvika

Torsby

Östra Ämtervik

Hitta privatläkaren i Västerbotten

Det finns 24 företag i Västerbotten som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Västerbotten är i:

Umeå

Skellefteå

Bjurholm

Lycksele

Lövånger

Hitta privatläkaren i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 105 privatläkare eller privatkliniker på 37 orter. I Västergötland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Göteborg

Borås

Skövde

Trollhättan

Falköping



Hitta privatläkaren i Västmanland

Det finns 15 företag i Västmanland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Västmanland är i:

Västerås

Köping

Arboga

Sala

Surahammar

Bra privatläkare i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 14 privatläkare eller privatkliniker på 7 orter. I Ångermanland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bjurholm

Domsjö

Hitta privatläkaren i Öland

I Öland finns det totalt 5 privatläkare eller privatkliniker på 3 orter. I Öland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Borgholm

Löttorp

Färjestaden

Hitta privatläkaren i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 23 privatläkare eller privatkliniker på 9 orter. I Östergötland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Linköping

Norrköping

Ljungsbro

Mjölby

Motala