Privatläkare - All information om PrivatläkareHitta privatläkaren i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 10 privatläkare eller privatkliniker på 6 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Blekinge är i:

Karlskrona

Ronneby

Nättraby

Olofström

Karlshamn

Hitta privatläkaren i Bohuslän

Det finns 30 företag i Bohuslän som håller på med privatläkare. I Bohuslän är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Uddevalla

Kungälv

Stenungsund

Hönö

Torslanda

Bra privatläkare i Dalarna

Det finns 21 företag i Dalarna som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Dalarna är i:

Falun

Borlänge

Leksand

Avesta

Bjursås

Hitta privatläkaren i Dalsland

Det finns 2 företag i Dalsland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Dalsland är i:

Bengtsfors

Åmål

Hitta privatläkaren i Gotland

Det finns 5 företag i Gotland som håller på med privatläkare. I Gotland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Visby

Romakloster

Hitta privatläkaren i Gästrikland

Det finns 11 företag i Gästrikland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Gästrikland är i:

Gävle

Sandviken

Hedesunda

Bergby

Hitta privatläkaren i Halland

Det finns 38 företag i Halland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Halland är i:

Falkenberg

Halmstad

Varberg

Laholm

Kungsbacka

Bra privatläkare i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 8 privatläkare eller privatkliniker på 4 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Hälsingland är i:

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Alfta

Bästa privatläkare i Herjeådalen

Det finns bara en läkarklinik i Härjedalen. Det kan finnas fler läkarmottagningar i Härjedalen som kan erbjuda privatläkare men de finns inte listade här.

Sveg

Hitta privatläkaren i Jämtland

Det finns 12 företag i Jämtland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Jämtland är i:

Östersund

Frösön

Lit

Oviken

Stugun

Bra privatläkare i Lappland

I Lappland finns det totalt 7 privatläkare eller privatkliniker på 6 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Lappland är i:

Lycksele

Arvidsjaur

Gällivare

Kiruna

Arjeplog

Bra privatläkare i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 9 privatläkare eller privatkliniker på 7 orter. I Medelpad är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Sundsvall

Fränsta

Kvissleby

Ankarsvik

Sörberge

Hitta privatläkaren i Norrbotten

Det finns 23 företag i Norrbotten som håller på med privatläkare. I Norrbotten är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Luleå

Kalix

Gällivare

Piteå

Hortlax

Bra privatläkare i Närke

I Närke finns det totalt 21 privatläkare eller privatkliniker på 10 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Närke är i:

Örebro

Nora

Fjugesta

Frövi

KarlskogaHitta privatläkaren i Skåne

Det finns 110 företag i Skåne som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Skåne är i:

Malmö

Lund

Helsingborg

Kristianstad

Limhamn

Bra privatläkare i Småland

Det finns 64 företag i Småland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Småland är i:

Jönköping

Kalmar

Nässjö

Växjö

Eksjö

Bra privatläkare i Sörmland

Det finns 24 företag i Södermanland som håller på med privatläkare. I Södermanland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Nyköping

Katrineholm

Eskilstuna

Strängnäs

Gnesta

Hitta privatläkaren i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 161 privatläkare eller privatkliniker på 48 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Stockholms län är i:

Stockholm

Bromma

Lidingö

Solna

Nacka

Hitta privatläkaren i Uppland

Det finns 32 företag i Uppland som håller på med privatläkare. I Uppland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Uppsala

Enköping

Knivsta

Bålsta

Knutby

Hitta privatläkaren i Värmland

I Värmland finns det totalt 24 privatläkare eller privatkliniker på 15 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Värmland är i:

Karlstad

Hammarö

Arvika

Torsby

Östra Ämtervik

Bra privatläkare i Västerbotten

Det finns 24 företag i Västerbotten som håller på med privatläkare. I Västerbotten är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Bjurholm

Lycksele

Lövånger

Bra privatläkare i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 105 privatläkare eller privatkliniker på 37 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Västergötland är i:

Göteborg

Borås

Skövde

Trollhättan

Falköping

Bra privatläkare i Västmanland

Det finns 15 företag i Västmanland som håller på med privatläkare. I Västmanland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Västerås

Köping

Arboga

Sala

Surahammar

Hitta privatläkaren i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 14 privatläkare eller privatkliniker på 7 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Ångermanland är i:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bjurholm

Domsjö

Hitta privatläkaren i Öland

Det finns 5 företag i Öland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Öland är i:

Borgholm

Löttorp

Färjestaden

Bra privatläkare i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 23 privatläkare eller privatkliniker på 9 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Östergötland är i:

Linköping

Norrköping

Ljungsbro

Mjölby

Motala