Privatläkare - All information om Privatläkare

Bra privatläkare i Blekinge

Det finns 10 företag i Blekinge som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Blekinge är i:

Karlskrona

Ronneby

Nättraby

Olofström

Bra privatläkare i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 30 privatläkare eller privatkliniker på 15 orter. I Bohuslän är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Uddevalla

Kungälv

Stenungsund

Hönö

Hitta privatläkaren i Dalarna

Det finns 21 företag i Dalarna som håller på med privatläkare. I Dalarna är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Falun

Borlänge

Leksand

Avesta

Bra privatläkare i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 2 privatläkare eller privatkliniker på 2 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Dalsland är i:

Bengtsfors

Åmål

Bra privatläkare i Gotland

I Gotland finns det totalt 5 privatläkare eller privatkliniker på 2 orter. I Gotland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Visby

Romakloster

Bra privatläkare i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 11 privatläkare eller privatkliniker på 4 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Gästrikland är i:

Gävle

Sandviken

Hedesunda

Bergby

Bra privatläkare i Halland

I Halland finns det totalt 38 privatläkare eller privatkliniker på 18 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Halland är i:

Falkenberg

Halmstad

Varberg

Laholm

Hitta privatläkaren i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 8 privatläkare eller privatkliniker på 4 orter. I Hälsingland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Alfta

Bästa privatläkare i Herjeådalen

Det finns bara en läkarklinik i Härjedalen. Det kan finnas fler läkarmottagningar i Härjedalen som kan erbjuda privatläkare men de finns inte listade här.

Sveg

Bra privatläkare i Jämtland

Det finns 12 företag i Jämtland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Jämtland är i:

Östersund

Frösön

Lit

Oviken

Hitta privatläkaren i Lappland

I Lappland finns det totalt 7 privatläkare eller privatkliniker på 6 orter. I Lappland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Lycksele

Arvidsjaur

Gällivare

Kiruna

Hitta privatläkaren i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 9 privatläkare eller privatkliniker på 7 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Medelpad är i:

Sundsvall

Fränsta

Kvissleby

Ankarsvik

Bra privatläkare i Norrbotten

Det finns 23 företag i Norrbotten som håller på med privatläkare. I Norrbotten är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Luleå

Kalix

Gällivare

Piteå

Hitta privatläkaren i Närke

Det finns 21 företag i Närke som håller på med privatläkare. I Närke är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Örebro

Nora

Fjugesta

Frövi

Bra privatläkare i Skåne

I Skåne finns det totalt 110 privatläkare eller privatkliniker på 39 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Skåne är i:

Malmö

Lund

Helsingborg

Kristianstad

Hitta privatläkaren i Småland

I Småland finns det totalt 64 privatläkare eller privatkliniker på 31 orter. I Småland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Jönköping

Kalmar

Nässjö

Växjö

Hitta privatläkaren i Södermanland

I Sörmland finns det totalt 24 privatläkare eller privatkliniker på 11 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Södermanland är i:

Nyköping

Katrineholm

Eskilstuna

Strängnäs

Bra privatläkare i Stockholms län

Det finns 161 företag i Stockholms län som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Stockholms län är i:

Stockholm

Bromma

Lidingö

Solna

Bra privatläkare i Uppland

Det finns 32 företag i Uppland som håller på med privatläkare. I Uppland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Uppsala

Enköping

Knivsta

Bålsta

Bra privatläkare i Värmland

I Värmland finns det totalt 24 privatläkare eller privatkliniker på 15 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Värmland är i:

Karlstad

Hammarö

Arvika

Torsby

Hitta privatläkaren i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 24 privatläkare eller privatkliniker på 12 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Västerbotten är i:

Umeå

Skellefteå

Bjurholm

LyckseleHitta privatläkaren i Västergötland

Det finns 105 företag i Västergötland som håller på med privatläkare. I Västergötland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Göteborg

Borås

Skövde

Trollhättan

Hitta privatläkaren i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 15 privatläkare eller privatkliniker på 7 orter. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Västmanland är i:

Västerås

Köping

Arboga

Sala

Bra privatläkare i Ångermanland

Det finns 14 företag i Ångermanland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Ångermanland är i:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bjurholm

Bra privatläkare i Öland

Det finns 5 företag i Öland som håller på med privatläkare. De platser där det finns flest privatläkarmottagningar och privatläkare i Öland är i:

Borgholm

Löttorp

Färjestaden

Hitta privatläkaren i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 23 privatläkare eller privatkliniker på 9 orter. I Östergötland är de orter som har flest privatläkare listade nedan.

Linköping

Norrköping

Ljungsbro

Mjölby